Gezien de actualiteit omtrent het Corona / COVID-19 virus kunnen wij u echter niet behandelen als u tekenen heeft van een luchtwegen infectie.  

U dient de afspraak dan ook te annuleren of te verzetten als u momenteel een of meerdere van de volgende klachten heeft:                                                                                                                                                                  – neusverkoudheid – hoesten – keelpijn – koorts (38 graden of hoger) – kortademigheid.  

 Het RIVM beschrijft dat men tevens alert moet zijn bij recent ontwikkelde (nieuwe) klachten van branderige ogen, hoofdpijn, diarree en vermoeidheid of algemene malaise (ziek gevoel).                           
Als u weer hersteld bent van deze klachten kunnen we de behandeling weer voortzetten.

Uiteraard houden wij ook onze eigen gezondheid op dit vlak nauwlettend in de gaten en werken wij, vanaf maandag 23 maart 2020, met een mondkapje voor en handschoenen aan.  

In de landelijke adviezen van het RIVM wordt gesproken over de onderlinge afstand van 1,5 meter die we momenteel ten opzichte van elkaar moeten houden. Het RIVM geeft hierbij aan dat dit de situatie in de openbare ruimte betreft. Tijdens de behandeling is dit echter niet mogelijk. Als u zich hier ongemakkelijk bij voelt hebben wij daar alle begrip voor en kunt u de afspraak annuleren of verzetten.

De praktijkvoorwaarde dat afspraken binnen 24 uur moeten worden afgezegd is tijdelijk komen te vervallen.  

Neemt u bij vragen over uw afspraak gerust contact met ons op.  Hartelijk dank voor uw medewerking en uw begrip in deze bijzondere omstandigheden!                                
Team Huid-en oedeemcentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *