Strengere maatregelen gelden ook voor ons en uw behandeling. Ons wordt vanuit overheidswege en RIVM maar ook vanuit de eigen beroepsgroep NVH geadviseerd om niet meer hands-on te werken (geen lichaamscontact), alleen bij strikte noodzaak. Wat betekent dit voor uw behandeling? Eigenlijk heel eenvoudig: wij raken u niet meer aan. Alleen in gevallen waarbij er een noodzaak is voor behandelen, maken wij een uitzondering. Met persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondkap en handschoenen gaan wij met u aan de slag.
Telefonisch en per mail kunt u uiteraard wel altijd met ons afspreken! Wij zijn met de zorgverzekeraars in overleg over vergoedingen in deze periode: een video-/ telefonisch of mail consult berekenen wij als een behandeling oedeemtherapie.  Wat kunnen wij dan doen? Wij analyseren uw klachten waarvoor u ons benadert heeft. Wij zoeken samen naar de oorzaak van uw klachten en geven uitleg waarom de klachten zijn ontstaan. Daarna geven wij u de adviezen en evt. oefeningen om aan uw herstel te gaan werken.  
Tevens kunnen wij ook beeldbellen. Hierdoor wordt het nog gemakkelijker elkaar te benaderen en te zien. Uiteraard zonder kans te maken op virusoverdracht.
U hoort snel van ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *